Een Margarita is nog nooit zo lekker geweest! (video)


Wie kent er Lindsey Pelas al?
Wel, Lindsey Pelas is een 26-jarig professioneel model uit Louisiana dat ontzettend graag brandweervrouw wil worden. Misschien geen verkeerde keuze als je weet dat ze menig mannenharten meermaals per dag in vuur en vlam zet na snikhete posts op haar met meer dan 7 miljoen volgers, populaire Instagram-account.

Een bericht gedeeld door lindsey (@lindseypelas) op

Toch zouden we ze veel liever als onze vaste bartender willen. Als we zien hoe ze op geheel professionele wijze ons een Margarita voorschotelt, kunnen we alleen maar zeggen dat met haar hete acties, het water met een groter debiet uit de mond loopt dan de Watervallen van Coo. Hoogtijd dus om ze ook als dorstlesser te gebruiken. Santé!


You May Also Like

Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun! Wat is de heetste spot in België? Sowieso De ...

Van bakkersvrouw tot fashion designer? Suna gaat het waarmaken!

Suna, wij hadden het nog niet eerder gehoord… Eerlijk, we hebben geen idee meer ...

Shakira is terug single!

Als we de geruchten mogen geloven natuurlijk. In ieder geval, waar rook is, is ...