Deze BBQ-mokkels bezorgen ons hete kolen!

Het kwik stijgt en blijft stijgen. Ideaal weer om ook vanavond de BBQ boven te halen en het weekend alvast heerlijk en met een goeie en pittig gekruide en gegrilde steak, kip, vis,…in te zetten. Uiteraard zitten we dan bij een biertje of verfrissende cocktail niet alleen en nodigen graag wat volk uit.
Of nog beter…nodigen we een paar gerenommeerde grillers uit…je kent ze wel, heerlijke en pittig gekruide exemplaren die niet alleen de kolen op de BBQ doen gloeien van ‘heetheid’.
Smakelijk!
Credits: Pinterest

You May Also Like

De mannelijke messen van Edge of Belgravia

Hoewel de keuken voor mij redelijk onbekend terrein is, weet ik wel dat goed ...

Cowgirl Sydney Maler temt al wel eens een paardje…

Als we lezen over cowgirls, dan is onze aandacht getrokken. Waarom? Joost, mag het ...

Need a drink?

Ben ik een alcoholist, die vraag heb ik me wel is gesteld. Ja, ik ...

Hosting door Fraai