Deze angstaanjagende map laat zien wat er met jouw stad gebeurt na het vallen van een atoombom

Of we nu bang moeten zijn? Tgoh…zowel Donald, Vladimir als Kim Jong-Un houden zich redelijk  kalm de laatste weken. Donald heeft meer last met zijn Sloveense raket Melania zodat er de laatste tijd tegenover zijn concullega’s ‘wereldleiders’ Vladimir Poetin en Kim Jong-Un maar weinig spierballen worden gerold. Natuurlijk blijft het wel een gegeven dat deze drie landen soms op voet van oorlog leven en dan ook duidelijke en nucleaire taal durven spreken.
Wat ons dan het meest aanbelangt is…’Wat zou er gebeuren als er een atoombom boven onze stad gedropt wordt?’…Wel, deze map simuleert een atoomaanval op een stad naar keuze…en je kan nog kiezen met welke bom…de eerste atoombom ooit gedropt, of diegene die het Amerikaanse, Noord-Koreaanse of Russische leger momenteel liggen heeft…
Voor Antwerpen en Blankenberge hebben we alvast even de simulatie gedaan met een Noord-Koreaanse raket…de rest is aan jullie!


 

You May Also Like

momo-challenge

Beware of The Momo-challenge

Mysteries, geheimen en spookverhalen .. ze zorgen er steevast voor dat het bloed net ...

hammerhedd

Hammerhedd – metal in de pampers

Woohoo, Metallica komt eraan ! De oppergoden van de gitaarriffs en het betere slagwerk ...

Lachende Zlatan Ibrahimović is de nieuwe sensatie in Hollywood

Niemand die nog een cent gaf voor de carrière van balvirtuoos Zlatan Ibrahimović nadat hij ...

Hosting door Fraai