Deze angstaanjagende map laat zien wat er met jouw stad gebeurt na het vallen van een atoombom

Of we nu bang moeten zijn? Tgoh…zowel Donald, Vladimir als Kim Jong-Un houden zich redelijk  kalm de laatste weken. Donald heeft meer last met zijn Sloveense raket Melania zodat er de laatste tijd tegenover zijn concullega’s ‘wereldleiders’ Vladimir Poetin en Kim Jong-Un maar weinig spierballen worden gerold. Natuurlijk blijft het wel een gegeven dat deze drie landen soms op voet van oorlog leven en dan ook duidelijke en nucleaire taal durven spreken.
Wat ons dan het meest aanbelangt is…’Wat zou er gebeuren als er een atoombom boven onze stad gedropt wordt?’…Wel, deze map simuleert een atoomaanval op een stad naar keuze…en je kan nog kiezen met welke bom…de eerste atoombom ooit gedropt, of diegene die het Amerikaanse, Noord-Koreaanse of Russische leger momenteel liggen heeft…
Voor Antwerpen en Blankenberge hebben we alvast even de simulatie gedaan met een Noord-Koreaanse raket…de rest is aan jullie!


 

tcoc

You May Also Like

Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia ...

Er als man goed uitzien? David Beckham himself vertelt het ons!

Een held, idool,…noem maar op, David Beckham is het helemaal. Als 18-jarige jongen wilden ...

De mannen achter Victoria's Secret Angels

Wij bij Whatmatters hebben de illustere hoop opgegeven ooit een Victoria’s Secret Angel in ...