Deze angstaanjagende map laat zien wat er met jouw stad gebeurt na het vallen van een atoombom

Of we nu bang moeten zijn? Tgoh…zowel Donald, Vladimir als Kim Jong-Un houden zich redelijk  kalm de laatste weken. Donald heeft meer last met zijn Sloveense raket Melania zodat er de laatste tijd tegenover zijn concullega’s ‘wereldleiders’ Vladimir Poetin en Kim Jong-Un maar weinig spierballen worden gerold. Natuurlijk blijft het wel een gegeven dat deze drie landen soms op voet van oorlog leven en dan ook duidelijke en nucleaire taal durven spreken.
Wat ons dan het meest aanbelangt is…’Wat zou er gebeuren als er een atoombom boven onze stad gedropt wordt?’…Wel, deze map simuleert een atoomaanval op een stad naar keuze…en je kan nog kiezen met welke bom…de eerste atoombom ooit gedropt, of diegene die het Amerikaanse, Noord-Koreaanse of Russische leger momenteel liggen heeft…
Voor Antwerpen en Blankenberge hebben we alvast even de simulatie gedaan met een Noord-Koreaanse raket…de rest is aan jullie!


 

You May Also Like

Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat ...

5 dingen die u nog niet wist over Kendrick Lamar

De beste rapper/hiphop artiest van de Verenigde Staten? Ongetwijfeld Kendrick Lamar, het geweten van ...

Hosting door Fraai