Daarom wint België het WK Voetbal in Rusland!

Simulaties liegen niet!
Het YouTube-fenomeen GoldenFM heeft het WK voetbal in Rusland honderd keer gesimuleerd in Football Manager en wat bleek, onze Rode Duivels wonnen daar gewoon 22 keer van. Gewoon ook het meest van iedereen. ‘Grote Markt’-en en dorpspleinen, hou jullie aan de takken van de bomen, het gaat een wilde zomer worden!
Ok, we wisten al wel dat we met De Bruyne, Kompany, Hazard, Courtois en Lukaku echt wel wereldsterren in huis hadden, maar dat we nu ook de arrogantie mogen tonen en ervan uitgaan dat we de beker zonder grote oren uit Rusland mee naar huis zullen sleuren, dat wisten we, bescheiden we zijn, nog niet.
Andere landen die in de buurt kwamen van de wereldtitel waren Frankrijk met 17 overwinningen en Brazilië, met Neymar, met 15 titles. De Rode Duivels kwamen maar liefst van de 100 toernooien 47 keer in de halve finale.
Maar laten we niet te hard dromen en zien dat we in de eerste ronde geen slippertje maken tegen Panama, Engeland of Tunesië. Oh ja, Radja Nainggolan scoorde in de finale met een raket, waar de Russen nog iets van kunnen leren, vanop 30 meter in de winkelhaak…Gelezen Martinez?

Cover: Twitter/BelRedDevils

tcoc

You May Also Like

Karl Lagerfelds vijf meest opmerkelijkste uitspraken…

RIP Karl… Karl is niet meer, de extravagante iconische couturier en bezieler van onder ...

Dochter van Eminem is een stoot!

Volledig uit de schaduw van The Slim Shady! Terwijl vaderlief uit het niets een ...

Aan tafel tijdens een familieonderonsje…Mrs Universe Joni en Sten (DJ Captive) Beyers

De familie Beyers samen aan tafel krijgen voor een interview, daar was redelijk wat ...

Hosting door Fraai