Audemars Piguet bouwt ongelooflijk stijlvol skipiste-hotel

De paasvakantie is afgelopen en dat wil gelijk ook zeggen dat het winterseizoen nu echt wel afgeklokt mag worden. Wie nu nog op de latten gaat, zal moeten omgaan met papperige sneeuw, de eerste groene stroken, stenen die terug het eerste zonlicht te zien krijgen en een après-ski die noodgedwongen start op de middag. Maar dat neemt niet weg dat we al plannen kunnen maken naar volgend jaar…en wie weet is dit heerlijk hotel dat momenteel in aanbouw is, klaar om zijn eerste gasten te verwelkomen.

Wat de meeste mensen wel kunnen appreciëren van een ski-hotel, is het feit het dicht aan de piste, en liefst zelf gewoon op, ligt. Echter, bij het Audemars Piguet Hotel des Horlogers  denken ze net dat tikkeltje verder. Het hotel is een ski-piste op zich en geeft bezoekers een kans om van de bovenste verdieping naar beneden kunnen skiën. Een uniek concept dat perfect past bij het stijlvolle imago van het erg prestigieuze horlogemerk.

Gefortuneerde (daar bestaat geen twijfel over) gasten zullen uitkijken over de beroemde Vallée de Joux, het Walhalla voor horlogeliefhebbers. Wanneer het hotel zal opengaan en wat de gangbare prijzen zullen zijn, kunnen we nog niet meegeven. Dat het een rib uit je lijf zal kosten, kunnen we bijna met zekerheid al meegeven…wetende dat een gewone Audemars Piguet al vlotjes boven de 20.000€ van eigenaar wisselt.


Bron: Pureluxe

You May Also Like

3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot ...

Whatmatters Roadtest: Porsche Carrera 4S (992)

De beste daily ter wereld Een statement dat kan tellen…maar we mogen stellen dat ...

1 weekje genieten voor 1 miljoen dollar!

Wat wij doen als we 1 miljoen met Whatmatters bij elkaar gestopt hebben? Misschien ...

Hosting door Fraai