70 jaar Porsche in een notendop…wat een heerlijk filmpje!

Noem ons één automerk dat we gegarandeerd in onze garage willen hebben staan en je krijgt Porsche. Zelf hebben we het geluk af en toe met de sportieve Duitser rond te cruisen maar zelf een machine dat van de band rolt in Stuttgart bezitten, zover zijn we nog niet.

Porsche, dat gekend staat voor zijn sportieve, snelle, tijdloze en erg betrouwbare wagens (+60% van alle 911’s die ooit gebouwd werden, rijden nog steeds) bestaat 70 jaar en dit stukje autogeschiedenis tonen ze maar al te graag in een heerlijk filmpje. Van de 356 tot de hypercar Mission E., ze passeren allemaal het revue. Fasten your seatbelts and enjoy!

You May Also Like

Handmade in Belgium: Achielle l Gentleman's Fair

Vandaag kruipen we weer de fiets op. We laten de stalen ros van ’t ...

Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet… Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel ...

Geheel verwacht…hier is de BMW 3-serie Touring

Altijd net dat tikkeltje meer!  We moeten bekennen…we hebben altijd een zwak gehad voor ...

Hosting door Fraai