70 jaar Porsche in een notendop…wat een heerlijk filmpje!

Noem ons één automerk dat we gegarandeerd in onze garage willen hebben staan en je krijgt Porsche. Zelf hebben we het geluk af en toe met de sportieve Duitser rond te cruisen maar zelf een machine dat van de band rolt in Stuttgart bezitten, zover zijn we nog niet.

Porsche, dat gekend staat voor zijn sportieve, snelle, tijdloze en erg betrouwbare wagens (+60% van alle 911’s die ooit gebouwd werden, rijden nog steeds) bestaat 70 jaar en dit stukje autogeschiedenis tonen ze maar al te graag in een heerlijk filmpje. Van de 356 tot de hypercar Mission E., ze passeren allemaal het revue. Fasten your seatbelts and enjoy!

You May Also Like

De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en ...

90 jaar na datum kan je de iconische Bentley Blower opnieuw bestellen

Een heerlijke replica uit 1929… Een iconische oldtimer opnieuw op de markt brengen? Dat ...

Bentley Bentayga gaat aan de stekker

Er komt een plug-in!  In een Bentley rijden en Greta Thunberg toch (een beetje) ...

Hosting door Fraai