70 jaar Porsche in een notendop…wat een heerlijk filmpje!

Noem ons één automerk dat we gegarandeerd in onze garage willen hebben staan en je krijgt Porsche. Zelf hebben we het geluk af en toe met de sportieve Duitser rond te cruisen maar zelf een machine dat van de band rolt in Stuttgart bezitten, zover zijn we nog niet.

Porsche, dat gekend staat voor zijn sportieve, snelle, tijdloze en erg betrouwbare wagens (+60% van alle 911’s die ooit gebouwd werden, rijden nog steeds) bestaat 70 jaar en dit stukje autogeschiedenis tonen ze maar al te graag in een heerlijk filmpje. Van de 356 tot de hypercar Mission E., ze passeren allemaal het revue. Fasten your seatbelts and enjoy!

You May Also Like

Snelheidsverklikkers vanaf nu verboden in Duitsland

En er is een oplossing… Laat duidelijk zijn dat wij geregeld de Duitse grens ...

Sold Out! F1 voor de openbare weg, de Mercedes-AMG Project One!

Het autosalon van Frankfurt pakte uit met een primeur van de constructeur uit die ...

Reistip: Reis de wereld rond in 80 dagen in een Porsche

Helaas, maar het is niet anders. Er komen meer dingen op onze bucket list ...

Hosting door Fraai