70 jaar Porsche in een notendop…wat een heerlijk filmpje!

Noem ons één automerk dat we gegarandeerd in onze garage willen hebben staan en je krijgt Porsche. Zelf hebben we het geluk af en toe met de sportieve Duitser rond te cruisen maar zelf een machine dat van de band rolt in Stuttgart bezitten, zover zijn we nog niet.

Porsche, dat gekend staat voor zijn sportieve, snelle, tijdloze en erg betrouwbare wagens (+60% van alle 911’s die ooit gebouwd werden, rijden nog steeds) bestaat 70 jaar en dit stukje autogeschiedenis tonen ze maar al te graag in een heerlijk filmpje. Van de 356 tot de hypercar Mission E., ze passeren allemaal het revue. Fasten your seatbelts and enjoy!

You May Also Like

Audi laat met de PB18 e-tron zien hoe ze over toekomstige sportwagens denken

En dat kunnen wij wel appreciëren… Eerlijk is eerlijk…niets is er heerlijker om een ...

Whatmatters Roadtest: Alfa Romeo Giulia 2.0 Veloce (280PK)

Lekker snel en opvallend… Noem een Alfa Romeo die we in onze garage willen ...

Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan…  Het moest ervan komen…na de elektrische ...