7 vragen die je een vrouw nooit mag stellen!

Een gewaarschuwd man is er twee waard…of beter zeven nu! Er zijn nu een aantal dingen die je nooit aan een vrouw mag vragen. De leeftijd bijvoorbeeld is een klassieker, doch, en we kennen gevallen waar ze het beter wel gedaan hadden, kan je dit beter soms even aftoetsen voor je onder handen genomen wordt door de pa of grote broer van die knappe griet die er in tegenstelling tot haar EID 21 uitziet…wij kiezen dan ook voor zeven andere vragen die je nooit, en we herhalen, NOOIT mag stellen aan een vrouw!

“Ben ik beter in bed dan je ex-vriendjes?”
Eerst en vooral een erg ongemakkelijke vraag. Waarom wil je het ook weten? Twijfel je aan jouw eigen bedprestaties? Wil je echt horen dat ze ooit de heetste seks had met haar ex? Neen…recht die…euh rug en laat zien dat jij de geknipte (niet letterlijk dan) minnaar bent!
“Is Tante Roos op bezoek?”
Negen op tien heb je gelijk maar hiermee bagatelliseer je al haar argumenten en zeg je eigenlijk dat haar gevoel overdreven is. En als er iets is wat vrouwen tijdens de periode van de maand niet willen horen, is dat ze overdrijven. Ze vragen net dat beetje begrip.

“Waarom ben je nog altijd single?”
Euh, wil je haar een rotgevoel geven ofzo? Wil je haar nog eens met de neus op de feiten drukken dat ze (nog) niet de liefde van haar leven gevonden heeft? Je confronteert haar namelijk zo met een ongemakkelijke situatie en vervolgens moet ze je vertellen waarom dit eigenlijk het geval is. Niet doen!
“Waarom kijk je zo boos?”
En vooral niet tegen een vreemde dame. Het is niet omdat er een man toevallig (jij) in haar buurt bent, dat ze moet glimlachen, wel? Misschien heeft ze wel een reden om boos te kijken, maar ook dat gaat jou dan ook in principe geen bal aan.

“Heb je slecht geslapen?”
Nooit, maar dan ook nooit doen! Zij hoort alleen ‘Je ziet er slecht uit vandaag!’. en geloof ons dat ze je niet echt dankbaar zal zijn als je dit nog eens even onder haar neus duwt. Dat worden heel slechte punten!
“Met hoeveel mannen ben je naar bed geweest?”
Wil je dit echt wel weten? Dit kan twee kanten uit…of het zijn er 50 en je hebt direct het gevoel dat je geen kant meer raakt of het is er eentje en dan ga je denken dat je met een onervaren knap maar helemaal geen heet ding zit. Ook zal ze direct de neiging hebben om zich te gaan verdedigen. Let it go!
“Ga je dat allemaal opeten?”
Ok, dit verwijst indirect weer naar een heel heikel punt…haar gewicht! Dankzij deze vraag voelt ze zich dus gewoon een vraatzuchtig zwijn. Daarbij, wees blij dat ze gezellig met je mee-eet  in plaats van alleen maar die kleine salade zonder dressing of mayonaise weg te werken.

You May Also Like

De 3 grootste seks-ergernissen bij mannen!

We mogen op onze redactie alvast onze vier pollekes kussen want veel reden tot ...

Weet jij en je lief nooit welke film te kiezen? Hier is de oplossing!

Je kent het allemaal. Slecht weer, geen zin om nog de beentjes te strekken en ...

Lady Gaga tilt Half Time Show "Super Bowl LI" naar hogere sferen

Wat een avondje voor de steeds groter wordende groep van American Football fanaten. De ...

Hosting door Fraai