Een Margarita is nog nooit zo lekker geweest! (video)

Wie kent er Lindsey Pelas al?

Wel, Lindsey Pelas is een 26-jarig professioneel model uit Louisiana dat ontzettend graag brandweervrouw wil worden. Misschien geen verkeerde keuze als je weet dat ze menig mannenharten meermaals per dag in vuur en vlam zet na snikhete posts op haar met meer dan 7 miljoen volgers, populaire Instagram-account.

Een bericht gedeeld door lindsey (@lindseypelas) op

Toch zouden we ze veel liever als onze vaste bartender willen. Als we zien hoe ze op geheel professionele wijze ons een Margarita voorschotelt, kunnen we alleen maar zeggen dat met haar hete acties, het water met een groter debiet uit de mond loopt dan de Watervallen van Coo. Hoogtijd dus om ze ook als dorstlesser te gebruiken. Santé!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Margot Robbie speelt mevrouw ‘Playboy’!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde ...

De knapste FEMALE DJ'S!

Smaken verschillen zowel muzikaal als qua uiterlijk. Daarnaast willen we natuurlijk even aangeven dat ...

Helder, probeer de gin van Rutte met selder!

Wij geven het toe, bij het zien van een fikse selder, was gin nu ...

Hosting door Fraai