Weekendmadeliefjes 65

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Angie…Antwerps katje dat je best niet zonder handschoenen aanpakt!

Angie, Angie When will those dark clouds all disappear Angie, Angie Where will it ...

Girl Next Door: Marlies Zoons

Girl Next Door…het is al eventjes geleden dat we nog eens in een buurt ...

Pamela Anderson gaat nog eens naakt!

Noem hét sekssymbool van de jaren ’90 en er rolt maar één naam over ...

Hosting door Fraai