In dit drijvend hotel ontdek je Japan op een geheel andere wijze

Wie het creative, serene en gedisciplineerde Japan zegt, zegt tempels, geisha’s en samoerai, de majestueuze Mount Fuji, spiegelende meren, bonsais, koi’s in volmaakt aangelegde tuinen met rustige watervallen en bruggen, de geduldige, gastvrije theeceremonies in een ryokan, sushi en sumo-worstelaars, technologie en gesofisticeerde flatgebouwen…kortom, een mix van eeuwenoude tradities en moderne wereldsteden vol hoge gebouwen met neonreclames die bevolkt worden door werknemers die zowaar een uurtje gezamenlijk mediteren of tai-chi beoefenen. Het prikkelt al jouw zintuigen, neem het van ons aan…

Maar je kan Japan ook op een heel andere manier ontdekken…per boot zoals het drijvende hotel van Yasube Horibe. Met als uitgangspunt de traditionele Ryokan, heeft de bedenker van dit Oosters elegant hotel een uniek verblijf met negentien kamers gecreëerd…kamers met zicht op water, duh!

Verder kunnen gasten genieten van de typische heerlijke Japanse keuken en roken ze na het eten de rust op in een heerlijk diepe hot tub. Genieten maar!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

SNOWBOMBING: het n°1 SKI FESTIVAL, en wij gaan!

Het leven van een Whatmatters redacteur? Soms keihard ploeteren, en heel af en toe ...

Whatmatters APP-review: “Die With Me”…chatten met slechts 3% batterij!

Waarom wij met twee iPhones rondhollen tegenwoordig? Wel, omdat wij als beetje influencer/blogger/redacteurs constant ...

BRAND NEW HOTSPOT : BAR TIKILA

Bij Whatmatters zitten we er bovenop, we bedoelen uiteraard bovenop de nieuwe zaken met ...

Hosting door Fraai