In dit drijvend hotel ontdek je Japan op een geheel andere wijze

Wie het creative, serene en gedisciplineerde Japan zegt, zegt tempels, geisha’s en samoerai, de majestueuze Mount Fuji, spiegelende meren, bonsais, koi’s in volmaakt aangelegde tuinen met rustige watervallen en bruggen, de geduldige, gastvrije theeceremonies in een ryokan, sushi en sumo-worstelaars, technologie en gesofisticeerde flatgebouwen…kortom, een mix van eeuwenoude tradities en moderne wereldsteden vol hoge gebouwen met neonreclames die bevolkt worden door werknemers die zowaar een uurtje gezamenlijk mediteren of tai-chi beoefenen. Het prikkelt al jouw zintuigen, neem het van ons aan…

Maar je kan Japan ook op een heel andere manier ontdekken…per boot zoals het drijvende hotel van Yasube Horibe. Met als uitgangspunt de traditionele Ryokan, heeft de bedenker van dit Oosters elegant hotel een uniek verblijf met negentien kamers gecreëerd…kamers met zicht op water, duh!

Verder kunnen gasten genieten van de typische heerlijke Japanse keuken en roken ze na het eten de rust op in een heerlijk diepe hot tub. Genieten maar!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ontdek NYC als een echte local!

The Big Apple, we blijven het een heerlijke stad vinden. Het wordt dan ook ...

BMW & Knokke, de perfecte match

100 jaar rijplezier, 100 jaar BMW, dat kan het merk natuurlijk niet zo maar ...

Het ultieme stulpje voor de vrijgezel

Nu had ik over mijn eigen stulpje tijdens mijn vrijgezellenbestaan ook niet te klagen: ...

Hosting door Fraai