Gelekt: Eerste details Peaky Blinders seizoen 5!

Hoewel we nog zeker tot 2019 op onze kin moeten kloppen, konden we nu al een paar eerste gelekte details over het vijfde seizoen Peaky Blinders onderscheppen. Zo kon de gerenommeerde website Deadline ons al weten te vertellen dat Anthony Byrne de regisseur wordt voor het vijfde seizoen van de heerlijke Netflix-mannenserie.

Byrne, die we kennen als regisseur van de driedelige serie “Butterfly”, met Anna Friel én als mede-regisseur en -schrijver van de aankomende thriller In Darkness met “Game of Thrones”- ster Natalie Dormer (Margaery Tyrell) is dan ook niet de minste.

Of het vijfde seizoen daadwerkelijk het laatste seizoen zal worden zoals bedenker en schrijver van deze heerlijke serie, Steven Knight, langs zijn neus weg te kennen gaf, is nog maar de vraag. Hoofdrolspeler Paul Anderson (Arthur Shelby in de serie), zie alvast het volgende over het nieuwe seizoen:

“Each time, we do six episodes…and can you sum up the story in six episodes? Or do you need another six? That’s the question. If it doesn’t need a season six, I don’t think there’ll be one. But it may need one, because six episodes is such a short period of time.”

Ook over de vorige seizoensfinale (waar Tommy Shelby politicus werd) is nog gesproken…“One thing’s for sure – Arthur ain’t gonna be no politician! And I very much doubt Tommy will be, really.” Wij kijken er alvast naar uit en hopen nu al dat er ook een seizoen 6 zal zijn…en 7…en 8…maar eerst nog even een kleine opfrissing van seizoen 4…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto’s

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

Exclusief: Elise pakt uit met Horno!

Wanneer extreme sensaties elkaar ontmoeten, dan verkrijg je nieuwe en vaak toch wel aparte ...

Valentijnspecial voor de Ladies: Rico Mallee, knapste vent uit Nederland

We moeten eerlijk blijven…hoewel we een online magazine voor mannen zijn, zien we in ...

Hosting door Fraai