Weekendmadeliefjes 64

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Agency : Triple A Models

Gezien de grote hoeveelheid vrouwelijk schoon die we bij Whatmatters onze lezers willen aanbieden ...

Weekendmadeliefjes 1

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Rising star Monica Ho volgt haar eigen weg!

Of we nog kwaad zijn op Zalando. Nee hoor, leef en laat leven is ...

Hosting door Fraai