Nike eert 20-jarige carrière van Ronaldinho met heerlijk schoentje

Noem een dribbelvaardige aanvaller die voor verschillende, zoniet de grootste, clubs heeft gespeeld en je komt meer dan waarschijnlijk hoog in het lijstje Ronaldinho tegen. De Braziliaan speelde en won verschillende titels met het Brazilaanse elfal, Barcelona, PSG en AC Milan en individueel als FIFA World Player of the Year in 2004. Een carrière die ondertussen al 20 jaar mocht duren.

Uit zijn periode in Barcelona en Milan komt Nike nu met een tweede ‘drop’ (na PSG en Porto Alegre) en een daarbij horend mooi sloefje, de 10R LegendX. Het sloefje, te verkrijgen in het wit met een gouden Swoosh (Barcelona) of in het rood met zwart (Milan) is sinds maandag te koop op Nike.com.

Voor zij die de hoogdagen van Ronaldinho gemist hebben, hier nog een dikke compilatie van zijn betere skills!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Elke dag kreeft!

Tropchaud, we weten er amper wat over, maar dat belet ons niet er wat ...

Six Edges mikt op de stedelijke creatieveling

Belgische labels, daar hebben we er ondertussen al een heel aantal van gebracht. Terecht, ...

Son of a … TAILOR!

Son of a …. Nee, het is niet wat je denkt, we gaan het ...

Hosting door Fraai