Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat afleveringen van deze YouTube-reeks gedeeld hebben. Deze keer komen ‘Temptations’ Mezdi en Laetitia aan de beurt. Hoewel Mezdi niet direct geneigd is om op het voorstel in te gaan, kan de knappe verleidster de immer stoere kerel met een geheugen als een zeef (hij vergeet namelijk wel wat van zijn handelingen) zover krijgen tot een pittig gesprek onder de lakens. Zet je achteruit in de zetel, popcorn in de aanslag en geniet…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...

De schatten van ZOLDER

Twee zaken die mannen overal ter wereld boeien? Auto’s en vrouwen, niet noodzakelijk in ...

Lang Leve de winter met Jutta Monica Leerdam

Mannen, maten, makkers…de zomer is voorbij, de herfst is bezig en de winter is ...

Hosting door Fraai