Lachende Zlatan Ibrahimović is de nieuwe sensatie in Hollywood

Niemand die nog een cent gaf voor de carrière van balvirtuoos Zlatan Ibrahimović nadat hij nota bene tegen het grote RSC Anderlecht alle kruisbanden scheurden die er maar te scheuren vielen. Nochtans heeft de zelfingenomen leeuw (I’m not a human) alle criticasters de mond gesnoerd na zijn sprankelende voorstelling en nog meer sprankelend debuut in de MLS, de Amerikaanse eerste klasse.

“Dear Los Angeles, you’re welcome.” en dat werd het ook met twee waanzinnig mooie doelpunten. We zijn ondertussen een paar wedstrijden verder en de US of A smullen van de Zweed. Ze vinden hem zo appetijtelijk dat hij ondertussen als een echte ster op de bank mocht bij Jimmy Kimmel, die zowat de belangrijkste en meest bekeken avondshow van het moment heeft lopen.

En Zlatan? Die bleef zijn gehele zelve en maakte van dit interview een weergaloos en onvergetelijk moment. Geen enkele Hollywoodacteur zou het beter gedaan kunnen hebben…wat een held!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Lara Croft komt terug!

  Nostalgie is het eerste waaraan wij denken als we Lara Croft in onze ...

Chucky is Back!

Filmnieuws…we weten het, we brengen het te weinig. Zowel Kevin als Jens zijn geen ...

Een vrijgezellen vieren doe je zo! (Video)

Tenminste als je Jon Olssen heet… Wij hadden er eentje in het verschiet maar ...

Hosting door Fraai