Belgische trots Nafi Thiam gezicht in gloednieuwe campagne Nike

Moeten we jullie Nafissatou Thiam nog voorstellen? Onze Olympische en Wereldkampioene Zevenkamp is onze trots en misschien wel enige hoop op gouden medailles in het atletiek de komende jaren. De Brusselse mengelmoes van een Belgische moeder en Senegalese vader maakt gewoon brandhout van haar concurrenten in misschien wel de meest veelzijdige discipline in het atletiek.

Ideaal dus om haar als gezicht in één van je campagnes te gebruiken. Zo heeft Nike Nafi alvast gestrikt als gezicht voor de Nike Epic React Flyknit, een blits schoentje dat verkrijgbaar zal zijn in verschillende kleuren. Elke kleur heeft zelfs zijn eigen releasedatum…te beginnen met de Pink Matcha op 19 april en eindigend met de Spark Plug op 8 juni…doen ze goed daar bij Nike!

Ook een kleurrijk schoentje voor zowel de man als vrouw? Shop hem HIER!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet de bierfiets, ga voor de whiskyfiets!

Yep, we zijn er weer met een fiets. Kan je er niet mee leven? ...

iBubble: de eerste onderwater drone

Zoals jullie weten zijn alle sardientjes onze vriendjes diep in de zee (copyright Finding ...

Zeephockey, de sport voor echte venten!

Hockey is in! Veel heeft natuurlijk te maken met de schitterende resultaten van onze ...

Hosting door Fraai