Wat Als? Luxe autobouwers stadswagentjes zouden produceren?

Neen, dit is geen vraag zoals gesteld in het populaire tv-programma, het is gewoon een ideetje dat de marketingboys van Budget Direct Car Insurance bedacht hebben. Waar elk luxe en sportautomerk als Lamborghini of Porsche tegenwoordig een luxe SUV in zijn gamma heeft, is er nog geen sprake van kleine sportieve stadswagentjes. Daar moet iets aan gedaan worden dachten deze boys en ze tekenden losjes uit de pols een paar toffe conceptjes.

Rolls-Royce in concurrentie met een Smart, Ferrari tegenover een Fiat 500 of een Porsche in de ring met een Volkswagen Polo? Zou maar eens perfect kunnen. Wij zijn alvast fan…welke is jullie favoriet?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Als een easy rider Antwerpen stad door!

Scooters en onderstaande redacteur, dat valt hoogstens een verstandshuwelijk te noemen. Met mijn allereerste ...

VESPA: 70 stijlvolle jaren

De Vespa, wie kent hem niet? De ene helft van de redactie had er ...

Hosting door Fraai