Stoerder dan dit wordt jouw mancave met deze hakbijltafel niet!

Ben jij ook fan van heerlijke series zoals Game of Thrones waar stammen, vijanden of anderen elkaar de kop inslaan met een hakbijl? Was ook jij steevast geïntrigeerd door de boze houthakker uit de talloze sprookjes? Wel, haal die stoerdoenerij gewoon in huis en pimp je mancave met deze heerlijke en brute salontafel.

Deze brute tafel, ontworpen door Duffy London, is namelijk gebaseerd op een bekend sprookje,  ‘Roodkapje’, origineel geschreven door Charles Perrault. Een originele versie die nota bene in tegenstelling tot de gekuiste versie van de gebroeders Grimm erg slecht afliep voor het meisje. De tafel, met een hakbijl in elke hoek, heeft een brute en ruige look en is verkrijgbaar in ofwel eikenhout ofwel walnoot.

En wat beter, je kan nog kiezen…of je gaat voor een salontafel of een eettafel of een bijzettafel. Wil je een hele hakbijlcrib, pak je ze gewoon alle drie.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Onbekend maar vet: the Henry WR

Wie sneakers zegt komt al snel bij de grote merken uit, die iedereen aan ...

Matte lenzen in je zonnebril voor geen geld!

Niet dat we er tot nu toe zoveel hebben opgestuurd gekregen, maar we worden ...

Hosting door Fraai