Daarom wint België het WK Voetbal in Rusland!

Simulaties liegen niet!

Het YouTube-fenomeen GoldenFM heeft het WK voetbal in Rusland honderd keer gesimuleerd in Football Manager en wat bleek, onze Rode Duivels wonnen daar gewoon 22 keer van. Gewoon ook het meest van iedereen. ‘Grote Markt’-en en dorpspleinen, hou jullie aan de takken van de bomen, het gaat een wilde zomer worden!

Ok, we wisten al wel dat we met De Bruyne, Kompany, Hazard, Courtois en Lukaku echt wel wereldsterren in huis hadden, maar dat we nu ook de arrogantie mogen tonen en ervan uitgaan dat we de beker zonder grote oren uit Rusland mee naar huis zullen sleuren, dat wisten we, bescheiden we zijn, nog niet.

Andere landen die in de buurt kwamen van de wereldtitel waren Frankrijk met 17 overwinningen en Brazilië, met Neymar, met 15 titles. De Rode Duivels kwamen maar liefst van de 100 toernooien 47 keer in de halve finale.

Maar laten we niet te hard dromen en zien dat we in de eerste ronde geen slippertje maken tegen Panama, Engeland of Tunesië. Oh ja, Radja Nainggolan scoorde in de finale met een raket, waar de Russen nog iets van kunnen leren, vanop 30 meter in de winkelhaak…Gelezen Martinez?


Cover: Twitter/BelRedDevils

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet NFL…LFL is wat mannen echt boeit!

Eén keer per jaar zijn wij geïnteresseerd in American Football of beter gekend onder ...

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

Robbertje vechten met Kendall Jenner

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken vandaag! Het was gisteren 4 ...

Hosting door Fraai