Knalheet naakt pareltje Emily Ratajkowski gaat Marilyn Monroe achterna!

Zij die er nog even over twijfelden of het een slechte zaak zou zijn mocht Emily Ratajkowski geringd zijn en hierdoor ons geen blik meer zou gunnen aan haar verschrikkelijk ravissant, strak, indrukwekkend en bloedmooi lichaam, kunnen nu echt wel op hun twee oren slapen.

Het Amerikaanse topmodel met Engelse en Poolse roots ging volledig uit de kleren bij een shoot voor het magazine Treats! Hoe lang deze (in iets gecensureerde versie) nog op puriteins Instagram gaan staan, weten we niet maar geen nood…mochten de ingesloten heerlijke plaatjes ondertussen verwijderd zijn, heb je via DEZE LINK nog wel de volledige en ongecensureerde versie…sowieso eentje die je wilt bekijken? Let wel op dat je baas niet over je schouder meekijkt! Tenzij hij verjaart natuurlijk…’Happy Birthday Mr. President!

PS: Scroll maar lekker door volgende 10 gifjes…

Een bericht gedeeld door treats! (@treatsmag) op

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Dyonne Starmans, heerlijks uit Heerlen

Ons moeder zei altijd: Op een goede weide daar moet je blijven. Een wijsheid ...

In hogere sferen met Lana Provoost

Bij Whatmatters zitten we niet alleen in met de nationale veiligheid, nee we bekommeren ...

Nieuwe Miss België gaat van de grond!

Of hoe je met een goede en aantrekkelijke titel alvast de aandacht kunt trekken. ...

Hosting door Fraai