Knalheet naakt pareltje Emily Ratajkowski gaat Marilyn Monroe achterna!

Zij die er nog even over twijfelden of het een slechte zaak zou zijn mocht Emily Ratajkowski geringd zijn en hierdoor ons geen blik meer zou gunnen aan haar verschrikkelijk ravissant, strak, indrukwekkend en bloedmooi lichaam, kunnen nu echt wel op hun twee oren slapen.

Het Amerikaanse topmodel met Engelse en Poolse roots ging volledig uit de kleren bij een shoot voor het magazine Treats! Hoe lang deze (in iets gecensureerde versie) nog op puriteins Instagram gaan staan, weten we niet maar geen nood…mochten de ingesloten heerlijke plaatjes ondertussen verwijderd zijn, heb je via DEZE LINK nog wel de volledige en ongecensureerde versie…sowieso eentje die je wilt bekijken? Let wel op dat je baas niet over je schouder meekijkt! Tenzij hij verjaart natuurlijk…’Happy Birthday Mr. President!

PS: Scroll maar lekker door volgende 10 gifjes…

Een bericht gedeeld door treats! (@treatsmag) op

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters in het wiel van Astrid Vandenberghe

Gezonde zeelucht, je kan er niet genoeg van opsnuiven. Alleen Schore, dat moesten we ...

Van Amberleigh West raken wij het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt?  Dit 26-jarig Amerikaans model is ...

Model Josephine van Heule toont ons haar Europese kant!

Nog nooit een poot gezet hebben in de Verenigde Staten en er toch helemaal ...

Hosting door Fraai