Mannen opgelet: Zo krijg jij je lief in sexy lingerie!

Velen onder jullie zullen dit ongetwijfeld herkennen.

Je hebt een ongelooflijk ravissante, gezellige, zorgzame en lieve vriendin die er tevens ook nog eens waanzinnig sexy uitziet. Tot ze zich uitkleedt en BAM…afknapper. Door haar drukke leventje gaat ze steeds vaker voor comfort en staat sexy en pikante lingerie steeds meer onderaan haar prioriteitenlijstje. Huidkleurige comfortabele en vooral niet-sexy lingerie is jouw deel. Wél, wij hebben de oplossing!

Een mooie rode string of zwart kanten slipje kan wonderen doen voor jullie relatie. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat lingerie één van de vijf geheimen is van koppels die in een langdurige relatie nog steeds waanzinnige seks hebben. Zie volgende tips dus als een subtiele en vriendelijke reminder aan haar om haar er even op attent te maken dat jij nog steeds wel van haar ondeugend kantje houdt.

Eerste stap is communicatie. Vertel haar dat je wat meer uitdagende slipje voor haar wilt gaan kopen. Hou alvast een middag vrij in jouw ongetwijfeld drukke agenda en zorg ervoor dat je deze volledig in het teken van haar zet.  Ga lunchen in die healthy salad bar waar zij zo zot van is, en neem haar uiteindelijk mee naar een lingerie boutique. Hoe meer ontspannen ze is, hoe makkelijker en sneller ze zich een sexy setje zal aanschaffen.

Een absolute NO-GO is haar onverwachts een volledige box van Victoria’s Secret onder de neus schuiven, tenzij je dit wel vaker doet en perfect haar maten kent. Indien niet, zal ze zich misschien wel persoonlijk aangevallen voelen en toont een gebrek aan communicatie wat op zijn beurt dan ook wat vertrouwen schaadt. En geloof ons, geen enkele vrouw draagt lingerie die haar doet terugdenken aan, in haar ogen, een persoonlijke aanval.

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over ...

Vergeet Winston, denk aan Brittany Churchill

Bij Churchill dachten we tot voor kort aan één of andere overjaarse Britse president ...

Vergeet de G-Spot…vrouwen worden echt wild van de A-Spot!

Bestaat hij of bestaat hij niet…deze discussie gaan we hier vandaag niet voeren. Wel ...

Hosting door Fraai