Mancave Stuff: ‘Between His Legs’ is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante jongedames vast met in het achterhoofd een ode aan vrouwelijke schoonheid, avontuur en rock & roll.

Zoals de naam van de intieme fotoreeks je al doet vermoeden, gaan Nederlandse knapperds op de foto, ‘between Goldbach’s Legs’. Meer nog, ze doen dit gewoon bij zichzelf thuis. Hoe deze spannende reeks van de 31-jarige fotograaf tot stand kwam? Op basis van vertrouwen…heel veel vertrouwen. Via social media nam hij contact op met nog voor hem onbekende vrouwen van wie hij onder de indruk was. In dit contact vroeg hij om toestemming om ze in hun eigen huis te fotograferen.

“Ik zocht meestal in de kringen van gemeenschappelijke vrienden waardoor er gauw wederzijds vertrouwen was”, aldus Milan.  “We waren vreemden voor elkaar totdat de voordeur openging, wat natuurlijk heel spannend was. Doordat de shoot bij hen thuis was kreeg ik direct inkijk in hun persoonlijke leven.” Intiemer en persoonlijker wordt het niet en met Milan die op elke foto ook ‘his legs’ zet, is dus niet alleen de fotograaf of de toeschouwer, hij is ook gewoon een deel van het project.

De heerlijke foto’s zelf, die niet misstaan in elke mancave, worden te koop aangeboden in twee formaten. 75 x 50 cm en 150 x 100 cm. De solo-expositie, gesponsord door Dr. Martens, is na de officiële opening vanaf 3 april ruim een maand te zien in de Mach1 & de Concept Store op de Lange Leidsedwarsstraat 206 in Amsterdam. Meer informatie (beschikbaarheid, prijzen,…) kan opgevraagd worden via info@milangoldbach.com.

Klik hier op LET’S PLAY en geniet van de hele video! Milan, je bent een held!

Between his legs exhibition launch from Milan Goldbach on Vimeo.

Cover: Instagram Milan Goldbach

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Vicky Vanhaeke, model met een missie

Bij Whatmatters etaleren we graag onze algemene kennis onder het motto ‘Met ons kan ...

Karlie Kloss…de nieuwe Heidi Klum?

Ze vervangt Heidi alvast als nieuw gezicht voor het modeprogramma ‘Project Runway’ Waar de ...

JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit ...

Hosting door Fraai