Wat een baas: Winnaar Ronde Van Vlaanderen Terpstra trakteert maats op Rolex

Op een dag win je voor de eerste keer de mooiste koers van het jaar en bedank je je medemaats met een geweldig cadeau. Zo won op 1 april Niki Terpstra de Ronde van Vlaanderen en was hij zo blij dat hij zijn hele team zowaar een Rolex cadeau gaf. Voor zij die op sociale media nog dachten dat het om een 1-aprilgrap ging, werden eventjes fijntjes met de neus tegen het klokje gedrukt na een post van ploegmaat Iljo Keisse, die de fijne klokjes netjes losliet op Twitter met daarbij de volgende woorden…

‘Thanks a million times @nikiterpstra for this beauty! You made your dream come true last Sunday and now you made mine come true as well! Pleasure to work for you!’

Kostprijs van dit grapje? 61.250 ballen. Gezien Niki ook nog een fantastische E3-Prijs Harelbeke reed (1e) en ook nog als derde op het schavotje nog snel een dikke kassei van Roubaix meeritste zal een fixe loonsverhoging wel op zijn plaats zijn bij de Quick-Step ploeg van Patrick Levevere en kan dit er wel af. En uiteraard weet je dat deze jongens zich nog wel eens een keer de pleuris willen rijden in de toekomst…naar het schijnt heeft Hublot zijn brochure al richting Terpstra’s Mansion verzonden…geruchten hé!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Zomerse WIJN-SLUSHIES

We lusten bij Whatmatters wel een glaasje wijn en ook tegen ijs zeggen we ...

Jurgen Lijcops smijt zich nu ook op vermouth!

Dat Jurgen Lijcops een feilloos gevoel heeft voor trends, dat is al langer bekend. ...

Weekend TV-Tip: Super Bowl LI

Morgenavond is het zover. Heel Amerika zit voor zijn televisie om er het sportevenement ...

Hosting door Fraai