Knapperd Noa Neal smult van Las Vegas

Of Las Vegas van Noa Neal…

Het zou zo maar eens kunnen! Wij, geen onbekende voor de knappe blonde rondborstige en uitermate fitte zangeres, volgen ze al wel wat langer en kijken alvast met grote ogen uit naar haar volgend project. Onze wandelgangen, die reiken tot ver over de Atlantische Oceaan, vertellen ons dat er een nieuwe single, inclusief nieuwe videoclip aan staat te komen.

Waar anders dan in de buurt van het grote Hollywood moet je dit dan shooten. Dat hebben ze bij het team achter Noa Neal goed begrepen en na wat roadtrippen in L.A. zijn ze momenteel aan het filmen in Las Vegas. En dat er ook nog ruimte is voor ontspanning daar, laat ze haar trouwe volgers netjes weten via heerlijke foto’s op Instagram. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat. Pikant detail, de man die de shoot produceert is haar ex, Frank Molnar, die samen met zijn huidige ravissante schoonheid Marissa Galle mee Las Vegas onveilig maakt. Over Marissa morgen alvast meer, vandaag is het Noa die in onze spotlights mag shinen!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hottie Joke Van de Velde heeft geen last van barkoude weer!

Vandaag is het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. ...

Black is beautiful: Teyana Taylor

Nee, ons zullen ze niet op racisme kunnen betrappen! Blank, zwart, geel of na ...

Wat een ‘Présence’…Charlotte Glorieux

Een jongedame hoeft niet zo nodig op te vallen met grootse woorden. Iemand die ...

Hosting door Fraai