SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in zijn woonkamer staan (boozekast) omdat het gewoon een heerlijk stijlvol en tijdloos hebbedingetje is én het gewoon heel handig is om je sixpack Stella Artois, champagne of wijn dichtbij je te hebben als je met maten Champions League ziet, met het lief een cosy night onder een dekentje wilt of gewoon lui de zetel in ploft.

SMEG staat gekend om zijn, met voorsprong, stijlvolle keukenapparatuur. Apparatuur dat door zijn design zowaar een prominente en uitdrukkelijke rol kan spelen in de inrichting van jouw crib. En om dit nog eens extra in de verf te zetten, is er nu de SMEG ‘Swarovski Gold’.

De SMEG FAB28RDG ‘Swarovski Gold’ koelkast is de koelkast voor wie het allemaal niet luxueus genoeg kan zijn. Met de gouden kleur en het SMEG-logo uitgerust met Swarovski Elements, is dit gewoon de eyecatcher in jouw keuken of zelf gewoon jouw woning. En dat luxe zijn prijs heeft, hoeven we je niet te vertellen maar niet als het gaat om het verbruik in energie. Deze gouden koelkast heeft zowaar een energielabel A++…

Wij zijn alvast benieuwd of de collectie wordt uitgebreid met een broodrooster, blender of koffiemachine…apparatuur dat trouwens nog bovenaan ons verlanglijstje staat…(SMEG, je weet ons wonen! hint)

Bron: SMEG

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Gin van bij de apotheek

Of gin heilzaam is voor het lichaam, eerlijk daar hebben we onze twijfels over ...

De 10 hipste steden van 2017

Elk jaar maakt reisgids Lonely Planet een lijstje met de hipste steden bekend. En ...

Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst ...

Hosting door Fraai