Binnenkijken in de heerlijke crib van Lil’ Kleine

‘Ik ben met Boef en Ronny in Lil’s Crib’, het zou zo maar eens een strofe in een nieuwe hit van Lil’ Kleine kunnen zijn. De succesvolle Nederlandse rapper, die in het dagelijkse leven onder de naam Jorik Scholten door Amsterdam kuiert, verdient ze goed en bewijst dit met een mooie aankoop in de Kerkstraat in Amsterdam. En mooi? Bekijk en oordeel zelf want de vrolijke rapper zet de deuren van zijn crib, het appartement op de benedenverdieping, open en wij gingen eens neuzen.

De Kerkstraat in Amsterdam staat gekenmerkt als een hotspot als ’t aankomt op luxueuze, ruime appartementen. Lil’ Kleine legde €890.000 op tafel, netjes onderhandeld met een eerdere vraagprijs van €995.000. En daar ook Lil’ Kleine belang hecht aan interieur (en een dikke pantserbak in de garage) is de bank zelfs zo lief geweest om hem een hypotheek van 1.5 miljoen euro te verstrekken. Wat een bekende kop allemaal niet kan doen.

En wat krijg je voor 890.000€? Een appartement met een oppervlakte van 138 vierkante meter bestaande uit vier verschillende kamers. Een badkamer, twee slaapkamers en een werkkamer. Uiteraard kan ook een garage niet ontbreken, zodat hij ook zijn gloednieuwe liefde, een  Mercedes Benz G63 AMG netjes onderdak kan bieden.

In het appartement zelf vinden we ook nog een grote keuken met luxe kookeiland, uitgerust  met het betere inbouwapparatuur op de markt. En dit alles op een boogscheut van het Leidseplein. Veel beter kan je je niet nestelen!

Bron: Pureluxe

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Italianen zetten Apple serieuze hak met kledingmerk Steve Jobs

Wat Als?…Je een kleding- en accessoire-merk wil lanceren dat goed zal scoren bij een zoekopdracht ...

Op pad met je eigen mini-trailer

Wil je eens op een ‘avontuurlijke’ manier op reis, maar krijg je koude poten ...

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

Hosting door Fraai