Will Smith lanceert custom made ‘Fresh Prince’ sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how he came to own these kicks called ‘Bel Air’.

Pure nostalgie…als er één ding in ‘The 90’s’ was waar we uren naar konden kijken, waren het wel de fratsen van Will Smith als ‘The Fresh Prince’, je weet wel, het arme knaapje uit West Philly dat na wat ruzie in de buurt door zijn moeder verbannen werd naar de rijke suikernonkel in Bel Air, L.A..

Typisch voor de klederdracht van Will, waren de felle kleurtjes. Nu, zo’n 25 jaar later, is er zowaar een custom made Fresh Prince Nike Air gemaakt. Gezien het succesverhaal en de nostalgische bui de serie achterlaat, lijkt het ons niet eens onmogelijk dat Nike deze echt zal maken en uitbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuw mannen hotspot in Gent: Lost in Pablos

Lost in paradise, was me bekend, maar sinds kort kunnen we daar ook Lost ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Jay, The Collective: streetwear met een hart!

Soms moet je met drie zijn om succes te boeken, althans dat is het ...

Hosting door Fraai