Will Smith lanceert custom made ‘Fresh Prince’ sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how he came to own these kicks called ‘Bel Air’.

Pure nostalgie…als er één ding in ‘The 90’s’ was waar we uren naar konden kijken, waren het wel de fratsen van Will Smith als ‘The Fresh Prince’, je weet wel, het arme knaapje uit West Philly dat na wat ruzie in de buurt door zijn moeder verbannen werd naar de rijke suikernonkel in Bel Air, L.A..

Typisch voor de klederdracht van Will, waren de felle kleurtjes. Nu, zo’n 25 jaar later, is er zowaar een custom made Fresh Prince Nike Air gemaakt. Gezien het succesverhaal en de nostalgische bui de serie achterlaat, lijkt het ons niet eens onmogelijk dat Nike deze echt zal maken en uitbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Maen Manhattan 40: betaalbare luxe

Nu hebben we het al wel eens eerder over Maen gehad, deze Zweeds/Nederlandse combinatie ...

De perfecte zomershort? Wij hebben ze!

Kortgebroekt en toch stijlvol voor de dag komen, het klinkt simpeler dan het is. ...

The 5th: geniale uurwerk marketing

Eén van de meest gewilde en gezochte horloges ter wereld? Uiteraard scoren de luxemerken ...

Hosting door Fraai