Deze angstaanjagende map laat zien wat er met jouw stad gebeurt na het vallen van een atoombom

Of we nu bang moeten zijn? Tgoh…zowel Donald, Vladimir als Kim Jong-Un houden zich redelijk  kalm de laatste weken. Donald heeft meer last met zijn Sloveense raket Melania zodat er de laatste tijd tegenover zijn concullega’s ‘wereldleiders’ Vladimir Poetin en Kim Jong-Un maar weinig spierballen worden gerold. Natuurlijk blijft het wel een gegeven dat deze drie landen soms op voet van oorlog leven en dan ook duidelijke en nucleaire taal durven spreken.

Wat ons dan het meest aanbelangt is…’Wat zou er gebeuren als er een atoombom boven onze stad gedropt wordt?’…Wel, deze map simuleert een atoomaanval op een stad naar keuze…en je kan nog kiezen met welke bom…de eerste atoombom ooit gedropt, of diegene die het Amerikaanse, Noord-Koreaanse of Russische leger momenteel liggen heeft…

Voor Antwerpen en Blankenberge hebben we alvast even de simulatie gedaan met een Noord-Koreaanse raket…de rest is aan jullie!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Hartenbreekster ‘Temptation’ Jolyn heeft groot nieuws!

“Ik ben Jolyn, hij ramde hem erin…ik ben hier vandaag dus niet meer om ...

Temptation Island-fans opgelet! Scoor nu deze heerlijke truien!

Ondanks we nog maar halfweg het huidige seizoen Temptation Island zijn, zijn de toekomstkaarten ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Hosting door Fraai