Deze angstaanjagende map laat zien wat er met jouw stad gebeurt na het vallen van een atoombom

Of we nu bang moeten zijn? Tgoh…zowel Donald, Vladimir als Kim Jong-Un houden zich redelijk  kalm de laatste weken. Donald heeft meer last met zijn Sloveense raket Melania zodat er de laatste tijd tegenover zijn concullega’s ‘wereldleiders’ Vladimir Poetin en Kim Jong-Un maar weinig spierballen worden gerold. Natuurlijk blijft het wel een gegeven dat deze drie landen soms op voet van oorlog leven en dan ook duidelijke en nucleaire taal durven spreken.

Wat ons dan het meest aanbelangt is…’Wat zou er gebeuren als er een atoombom boven onze stad gedropt wordt?’…Wel, deze map simuleert een atoomaanval op een stad naar keuze…en je kan nog kiezen met welke bom…de eerste atoombom ooit gedropt, of diegene die het Amerikaanse, Noord-Koreaanse of Russische leger momenteel liggen heeft…

Voor Antwerpen en Blankenberge hebben we alvast even de simulatie gedaan met een Noord-Koreaanse raket…de rest is aan jullie!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Game of Thrones VIII komt met gruwelijke gevechtsscène die 55 filmdagen kostte

Eerder moesten we de fans van Game of Thrones al wat teleurstellen. Voor het ...

Baywatch komt terug! Hier alvast de verrukkelijke trailer!

Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Carlen Electra en uiteraard Pamela Anderson als CJ ...

Geniale Eminem basht Donald Trump!

Als je op één iemand kan rekenen om via muziek, en dan rap om ...

Hosting door Fraai