Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota bene een Oscar voor gewonnen heeft.

En hoe Leo er van wakker zal liggen…niet dus…of toch wel? De 43-jarige Hollywoodacteur is er toch maar weer in geslaagd een ravissant 20-jarig model/actrice in zijn beddenbak te sleuren. De Argentijnse Camila Morrone kraakte in 2015 ‘The Revenant’ compleet af op haar lifestyleblog. Nochtans liet ze ondertussen wel optekenen fan te zijn van Leo…categeorie bakvissenfilms als Romeo & Juliet, Titanic,…

En wat het daten met ‘oudere’ mannen betreft…dat zit in de genen. Haar moeder is de 38-jarige (ze was er dus ook vroeg bij) vriendin van Al Pacino (77). De man (of beter stiefvader) waar mooie Camila zelfs acteer én datingadvies ging vragen.


 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Cowboy & Indiaantje spelen met Irina Shayk

Irina Shayk…hoeven we ze nog voor te stellen? Neen dus…het topmodel dat haar grote ...

Rising star Monica Ho volgt haar eigen weg!

Of we nog kwaad zijn op Zalando. Nee hoor, leef en laat leven is ...

Met plezier naar school met The College Babes!

Ontbrak het je aan verstand of had je gewoonweg geen zin om aan studie ...

Hosting door Fraai