Miley Cyrus krijgt billenkoek van de Paashaas (foto’s)

Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is…

Niet alleen bij Sinterklaas moet je braaf geweest zijn alvorens je mag smullen en genieten van chocolade en cadeautjes, ook de Paashaas kent er wat van.

Zo mocht het gevallen Disney kindersterretje en professioneel provocateur Miley Cyrus tijdens een shoot voor het magazine Vogue even op de knie bij de Paashaas. “I’m going to a drag show…duh!” liet Cyrus  weten over haar Paaszondag-plannen. Ieder zijn ding natuurlijk maar de reputatie van uitdager werd weer alle eer aangedaan. Wij zetten ons achterover met een stukje chocolade en kunnen wel smullen van zoveel lekkers…

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Cristina Buccino: één en al furie!

Italiaans wat een taal! Maar niet alleen de taal is meer dan middelmatig, het ...

Double Trouble ?!? Wij spraken met de dames van totallytwo!

Nog nooit van totallytwo gehoord? Doen de namen Céline Schraepen en Talisa Loup dan ...

Hosting door Fraai