Yes! Netflix krijgt een tweede reeks van 'The Sinner'

Even naar reeks 1 voor zij die dit deel gemist hebben het korte verhaal van deze fantastische misdaad-serie…’Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.’

‘Must Watch’, meer kunnen we er niet van zeggen. En beter nog, er komt zowaar een vervolg. Hoewel Cora, het hoofdpersonage en gespeeld door een ijzersterke en knappe Jessica Biel, haar mysterie wist uit te puzzelen komt er een nieuwe storyline. Een aantal details hiervan zijn ondertussen al gelekt.

Spoiler TV bijvoorbeeld schreef ondertussen het volgende “In de rook van de Cora Tannetti-zaak wordt detective Harry Ambrose teruggeroepen naar zijn thuisstad in de buurt van New York, waar hij een bizarre misdaad moet oplossen. De dubbele moord van een elfjarige jongen en zijn onverklaarbare motief. Ambrose ontdekt dat er niks vreemds te ontdekken valt aan de jongen, maar stuit wel op een verborgen ‘darkness’ in zijn thuisstad en op de mensen die alles doen om dit geheim te bewaken.”

Wij zij nu al fan! Laat die nieuwe reeks maar snel komen! Hieronder nog eens de trailer van de eerste reeks.

Cover: Netflix België

You May Also Like

'A wie?' Discobaaramoeder!

Eerlijk, we dachten origineel te zijn, maar dat was even buiten de massale persbelangstelling ...

Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit ...

Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk… Als er één zangeres is ...

Hosting door Fraai