WTF? Pizza Hut lanceert schoen dat pizza bestelt én TV op pauze zet!

Veel zotter moet het niet worden!
Vorig jaar kwam Pizza Hut met een sneaker waarmee je gewoon met een druk op de knop een pizza kon bestellen. Dit alles in teken van de NCAA March Madness, oftewel verschillende sportcompetities tussen universiteiten en colleges die in maart de televisie in kijkend Amerika zullen overspoelen.


Waar botsten ze vorig jaar op? Wel, het bestellen ging vlot en de pizza-koerier stond binnen de 30 minuten met een versgebakken exemplaar voor de deur. Maar wat is het toch enorm vervelend en frustrerend dat net tijdens één van de spannende momenten net die koerier belt om je pizza af te leveren…

Probleem opgelost nu! Er wordt een tweede (universele) knop voorzien die de televisie gewoon even pauzeert. Knop indrukken, pizza aannemen, knop indrukken en verder kijken…wat kan het leven toch mooi zijn!

You May Also Like

5 (bier)cafés om van te snoepen

De trouwe lezer van Whatmatters weet het al: wij zijn geen echte bierdrinkers. Wat ...

Welcome in de tub!

Pluk die aardbeien uit de koelkast, glaasje champagne erbij en relaxen maar in die ...

Hosting door Fraai