WTF? AXE lanceert exclusieve deodorant van 25.000€

De duurste deodorant ter wereld! 
Zotter moet het niet worden. Ok, als man is er niets zo vervelend om een jonge knappe hinde tegen je gilet te trekken en aan het krullen van haar neus te zien, je van opwinding een klein stressgeurtje hebt verspreid. Ons zal je er alvast niet op betrappen, daar wij altijd wel een busje AXE in ons bezit hebben. Maar laat duidelijk zijn dat wij geen kapitaal van 25.000€ neertellen voor een bodyspray met de geur van old wood en dark vanilla.
Dit is wat er zondag staat te gebeuren. AXE introduceert dan een nieuwe geurvariant genaamd AXE Gold. De eyecatcher uit deze lijn is de 14 karaats gouden AXE Gold bodyspray ter waarde van 25.000 euro, zoals eerder gesteld, de duurste deodorant ter wereld. Deze is vanaf 1 april te koop via de AXE website. Het allereerste exemplaar is binnenkort te winnen bij Kruidvat. De gouden bodyspray wordt geleverd in een luxe op maat gemaakte koffer, inclusief certificaat en taxatierapport.
De 14 karaats gouden bodyspray wordt gekeurd door de Keurkamer in Gouda, zodat er door de overheid gegarandeerde stempels in staan. Dit om de echtheid van het materiaal te bevestigen. Geheel in de stijl van het merk is er een passende introductievideo gemaakt voor de gouden bodyspray. Deze is geproduceerd door Framez Productions, bekend van videoclips van Nederlandse hiphop artiesten.

De gouden bodyspray is bedoeld voor jonge mannen die houden van een luxe levensstijl en exclusieve items.  Voor mannen die niet zo’n hoog bedrag willen uitgeven, is de AXE Gold bodyspray met dezelfde lekkere geur ook verkrijgbaar in de normale verpakking voor 4,49 euro
Vanaf 1 april is de 14 karaats gouden AXE bodyspray voor €25.000 te koop via de AXE website. Het eerste exemplaar is in week 15 te winnen bij Kruidvat.
Het zou ons niet verbazen dat wij na het plaatsen van dit artikel van de rekels bij AXE een bericht krijgen dat ze ons goed bij onze vis hebben. Zolang ze maar een pakketje opsturen, zijn wij alvast tevreden!

You May Also Like

ADVIES voor mannen met een kleine fluit!

Kijk niet iedereen kan even groot geschapen zijn, zo simpel is het. Een kleine ...

De perfecte winterbarbecue met Noki

Ok, het mag buiten dan barkoud zijn, maar we zijn toch geen watjes? Die ...

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Hosting door Fraai