Waarom Thailand nog altijd een stukje reisparadijs is…(VIDEO)

Wat heb je nodig om prachtige 4K reisbeelden te schieten? Als je Justin Majeczky heet is dat een Panasonic GH5, een Sony RX100 MKIV, een Zhiyun Crane V2 een een schone juffrouw om het net iets aantrekkelijker te maken.

Maar was dat laatste nodig? Niet echt want Thailand blijft tot de verbeelding spreken. Ok, ondertussen is de helft van je vriendenkring er al geweest maar dat neemt niet weg dat het wel een beetje paradijs op aarde is. Witte stranden, zwoel weer, kristalhelder water, mooie fauna en flora, lekker eten en tussendoor de nodige drukte en cultuur opsnuiven in een wereldstad als Bangkok? Het is er allemaal!

You May Also Like

Zorgzaam mooi, synoniemen voor Teatske van der Werf

Multitasken…we hebben het ooit al eens gezegd…wij zijn er geen helden in. Laat ons ...

Heeft Sarinah Gitopawiro een zonde? Oh jawel!

Sarinah Gitopawiro…wat de achternaam al deed vermoeden, we hebben vandaag afgesproken met een knappe ...

Hosting door Fraai