Voor 40.000$ per nacht logeer je als een hollywoodster op dit eiland naast Ibiza

Het paradijselijke Tagomago is een superklein en erg mooi privé-eilandje naast Ibiza en op 30 minuten varen van de heerlijke stranden van Formentera. Op dit 600.000 vierkante meter grote (of kleine) paradijs dat omgeven is door witte stranden en kristalhelder water, vind je een heerlijke villa die je alle rust en intimiteit oplevert. Niet verwonderlijk dat sterren als Leonardo DiCaprio je al voor zijn geweest.

In de villa, die plaats biedt aan een tiental personen (5 slaapkamers inclusief badkamer) kan je genieten van alle luxe die je je maar kan bedenken. Zwembad, jacuzzi, golfbaan,… . Leven en genieten als een baas! Kostprijs? 40.000$ per nacht. Gedeeld door 10 misschien toch nog te overwegen…voor één nachtje dan…

Booken kan HIER. Waar wacht je op? Juist…$$$

Credits: Tagomago

You May Also Like

Kleding met een dosis je-m'ne-foutisme

Bij Whatmatters zijn we meestal goedgehumeurd (de redactie weet wel beter, nvdr.), dat zit ...

De ballen van Whatmatters

We denken graag dat we mannen met ballen zijn bij Whatmatters (not, nvdr.). Daarnaast ...

Hosting door Fraai