Voor 40.000$ per nacht logeer je als een hollywoodster op dit eiland naast Ibiza

Het paradijselijke Tagomago is een superklein en erg mooi privé-eilandje naast Ibiza en op 30 minuten varen van de heerlijke stranden van Formentera. Op dit 600.000 vierkante meter grote (of kleine) paradijs dat omgeven is door witte stranden en kristalhelder water, vind je een heerlijke villa die je alle rust en intimiteit oplevert. Niet verwonderlijk dat sterren als Leonardo DiCaprio je al voor zijn geweest.

In de villa, die plaats biedt aan een tiental personen (5 slaapkamers inclusief badkamer) kan je genieten van alle luxe die je je maar kan bedenken. Zwembad, jacuzzi, golfbaan,… . Leven en genieten als een baas! Kostprijs? 40.000$ per nacht. Gedeeld door 10 misschien toch nog te overwegen…voor één nachtje dan…

Booken kan HIER. Waar wacht je op? Juist…$$$

Credits: Tagomago

You May Also Like

Artificiële intelligentie voor de perfecte cocktail

Wat past er beter bij de bloedhete zomer dan een cocktail. Meer nog, tegenwoordig ...

Larissa de Bruin, Runner-up Miss Benelux met een boodschap!

Zijn wij groene jongens? Hoewel we het misschien wel meer willen zijn, slagen wij ...

5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er ...

Hosting door Fraai