Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit bed gestapt? Wie blijft er na een hevig weekendje liever in zijn bed liggen? Wie heeft gisterenmorgen de snooze-knop vijf keer opnieuw ingedrukt? Wie stond er net als ondergetekende anderhalf uur in de file op de E313 daar er weer een paar potentaten met prut in de ogen op elkaar reden? Wel, in ieder geval niet Patrice Evra.

Patrice, die de laatste maanden onder vuur lag na een incident met een eigen supporter (hij trapte de man tegen het hoofd) en door zijn club, Marseille, aan de deur werd gezet kreeg daarbovenop ook een zware schorsing van de UEFA. De 36-jarige linksback werd geschorst tot eind juni 2018 en mocht 10.000€ ophoesten. Dat laatste, een peulschil met zijn vermogen, maar bon.

Ondertussen is Patrice overgenomen door West Ham United en werkt hij aan een stevige comeback. Dat hij terug plezier heeft gekregen in het leven en in het spelletje getuigen volgende heerlijke fragmenten die deze held elke maandag op Instagram met de wereld deelt. Collega’s als Fellaini worden niet gespaard. Wij worden er heel gelukkig van…maandagen zullen in de toekomst in ieder geval minder zwaar zijn!

 

You May Also Like

Zo versla jij die weekendkater op maandag!

Zwaar weekendje gehad? Gisteren na die verloren voetbalmatch nog wat blijven hangen? Is het ...

Grote voeten, groot…? Hier is het antwoord!

Haal het meetlint maar al boven!  Of toch niet…want onderzoekers van de University College ...

Vergeet Bad Boys, vrouwen gaan voor Nice Guys!

Een nieuw onderzoek toont aan dat mannen met zachter kantje meer seks hebben dan ...

Hosting door Fraai