Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar het vroeger vooral ging om gezien worden (en dat werden we wel op een veld) is het momenteel op ons 36 in de lagere reeksen van het provinciaal voetbal bij ons vooral nog te doen om overleven en ervoor te zorgen dat de oude knoken 90 minuten voetbal volhouden, met andere woorden, het moet comfortabel zijn. Doch, met het WK in zicht, komen vele supervedetten nu met nieuwe schoentjes die ze zullen dragen op het grote kampioenenbal. En wil niet iedereen, ook wij op ons 36, even de grote voetbalheld uithangen?

Dus…Wat Als?…wij nu eens een blits en comfortabel schoentje voorgeschoteld krijgen? Wie zou dan diegene zijn dat daar voor het eerst mee naar buiten komt? U raadt het al, CR7, de held van Real Madrid en vaste captain voor Portugal sinds 2007.

Chapter 6 in de serie van zeven CR7 boots richt zich dan ook op Ronaldo’s rol als aanvoerder van zijn nationale ploeg. Het palet van de laars is een aanvulling op de traditionele kleuren van Portugal. Ronaldo: “Als je voor jouw land speelt dan wil je kost wat kost winnen, en je landskleuren verdedigen. Aanvoerder zijn van de Portugese nationale ploeg maakt me trots. Ik geef graag het goede voorbeeld.” aldus Cristiano Ronaldo. Of hij hiermee ook zijn extravagante leven naast het voetbal bedoelt, laten we even in het midden.

Een knipoog naar de historische Portugese ontdekkingstochten is terug te vinden in de swoosh. Op de zijkant van de hiel verwijst de “C” naar Ronaldo’s rol als “Captain”. Van zwart tot hyper jade, dit zijn alvast de eerste Mercurial 360 boots met een flyknit die bestaat uit meerdere kleuren. Net als bij de nieuwe truitjes van Portugal’s nationale ploeg, is ook op de hiel van de schoen het typische kruis terug te vinden.

The CR7 Chapter 6: Born Leader-schoen is sinds gisteren beschikbaar op de website van Nike en vanaf vandaag, 22 maart in alle Nike-verkooppunten. Oh ja, Cristiano, als je een maatje 42 2/3e extra in je locker hebt liggen, je weet ons te vinden…ook wij willen komend seizoen nog 1 keer shinen op het veld alvorens wij onze Chapter 6 aan de wilgen hangen…

You May Also Like

Voel je een speler van KRC Genk met WhatsApp live locatie delen!

De spelers van KRC Genk mogen dan wel gevolgd worden door de club, zelfs ...

Print je foto's vanaf je smartphone met de Polaroid Insta-Share Motomod!

Wat we doen met de ontelbare foto’s en selfies die we nemen? Meestal niet ...

Gocase: Braziliaanse creativiteit

Meer dan eens hebben we onze smartphone al uit onze handen laten glippen, in ...

Hosting door Fraai