VACATURE: Private Island Keeper bij Richard Branson

Ben je je collega’s zat? Heb je dagelijks zin om je baas op zijn voorgevel te timmeren of ben je gewoon avontuurlijk aangelegd en zou je gewoon graag voor de rest van je carrière geregeld in een hangmat tussen twee palmbomen hangen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

De Britse zakenman en eigenaar van Virgin Richard Branson is op zoek naar een personal assistant voor zijn privé-eiland in het Caraïbisch gebied. Misschien ben jij wel de volgende die de ‘Beckhams’ of de ‘Obama’s’ van deze wereld zult ontvangen in zijn nederig stulpje.

En uiteraard is het niet 7/7 en 24/24 werken en heb je genoeg vrije tijd om zelf ook te ontspannen bij alle faciliteiten die er daar te verkrijgen zijn. Jouw rechtstreekse baas wordt Keny Jones, de General Manager van Necker Island. Jouw bureau, het kantoor van Sir Richard. en je bent administratief assistent op kantoor bij Sir Richard.


Competenties als gemotiveerd, discreet, extravert en enthousiast zijn cruciaal. Ervaring is zelfs niet verreist. Voel je je geroepen? Solliciteer HIER en laat naast je CV ook en video van 2 minuten over jezelf hier achter en wie weet ben jij de nieuwe koning van Necker Island.
Hopelijk laten de orkanen je wel wat gerust gedurende je nieuwe ambt!


Credits: Virgin
 
 
 

You May Also Like

Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes ...

Wordt 'Annihilation' de sciencefiction thriller van 2018?

Fans van sciencefiction kunnen op het puntje van hun stoel gaan zitten. We hebben ...

5 seksstandjes voor als je lief lang haar heeft!

Is jouw vrouw, lief, aanhoudster, Tinder-date of one night stand gezegend met ellenlange blonde, ...

Hosting door Fraai