VACATURE: Private Island Keeper bij Richard Branson

Ben je je collega’s zat? Heb je dagelijks zin om je baas op zijn voorgevel te timmeren of ben je gewoon avontuurlijk aangelegd en zou je gewoon graag voor de rest van je carrière geregeld in een hangmat tussen twee palmbomen hangen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

De Britse zakenman en eigenaar van Virgin Richard Branson is op zoek naar een personal assistant voor zijn privé-eiland in het Caraïbisch gebied. Misschien ben jij wel de volgende die de ‘Beckhams’ of de ‘Obama’s’ van deze wereld zult ontvangen in zijn nederig stulpje.

En uiteraard is het niet 7/7 en 24/24 werken en heb je genoeg vrije tijd om zelf ook te ontspannen bij alle faciliteiten die er daar te verkrijgen zijn. Jouw rechtstreekse baas wordt Keny Jones, de General Manager van Necker Island. Jouw bureau, het kantoor van Sir Richard. en je bent administratief assistent op kantoor bij Sir Richard.


Competenties als gemotiveerd, discreet, extravert en enthousiast zijn cruciaal. Ervaring is zelfs niet verreist. Voel je je geroepen? Solliciteer HIER en laat naast je CV ook en video van 2 minuten over jezelf hier achter en wie weet ben jij de nieuwe koning van Necker Island.
Hopelijk laten de orkanen je wel wat gerust gedurende je nieuwe ambt!


Credits: Virgin
 
 
 

You May Also Like

Reistip! Met de trein van de Westkust naar de Oostkust van de VS

Een eeuwige discussie…wat is het mooiste, beste of waar is het meest te beleven? ...

Is dit de eerste naaktfoto die wél op Instagram mag blijven staan?

De modellenwereld in revolutie tegen de preutsheid van Instagram. Afgelopen dagen is er weer ...

Femke Roelandt, een heldin om van te houden!

Heldinnen…spontaan denken mensen dan aan fictieve figuren uit films, games of één of andere ...

Hosting door Fraai