Uitvinding van de eeuw! Wekker én koffiezetapparaat in één!

Het eerste waar wij ’s morgens aan denken bij het aflopen van de wekker (tegenwoordig gewoon de iPhone) is een goede mok koffie. Daar we graag een paar keer snoozen en hierdoor nadien te weinig tijd overhebben om er echt van te genieten, missen we dit gelukzalig moment van de dag wel iets te vaak. Tot nu!
Want nu hoef je zelfs niet uit je bed om die kop koffie te maken! Je kan lekker snoozen en tegelijk genieten van je kop koffie want deze wekker zorgt ervoor dat je instant ook gewoon koffie hebt! Met andere woorden een wekker met ingebouwd koffiezetapparaat!
Dat is nu eens een uitvinding sé! Meer info via Kickstarter of onderstaande video!

You May Also Like

De morgenstond heeft bierconfituur in de mond

Bier bestrijd je het best met…bier Het is geen geheim dat men na een ...

Crazy monday kan nu ook perfect op andere dagen

Ja, we weten het is geen maandag, maar voor een fijne gin voor te ...

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Hosting door Fraai