Tesla P100D maakt brandhout van 10 andere hypercars (Video)

Dat wij fans zijn van Tesla, kunnen we niet ontkennen. We mochten al een keertje een weekje testrijden met Model X en een weekje met Model S en dat we daar enthousiast waren van de prestaties, is maar een statement. De trekkracht, waarmee er meer kasseien uit de grond werden getrokken dan Tom Boonen, Fabian Cancellara of Roger De Vlaeminck op hun trofeekast hebben staan, wordt nog maar eens bevestigd door een filmpje dat viraal gaat op YouTube.

Tijdens de Motor Trend’s World’s Greatest Drag Race neemt een Tesla P100D het op tegen een aantal heerlijke snelle kerels als zijnde een Porsche 911 Turbo S, Ferrari 488 GTB, Chevrolet Camaro, McLaren 570GT, Aston Martin DB11, Mercedes-Benz AMG GTR of een Nissan GT-R Nismo in een sprintje op een kwart mijl (400m). Het resultaat? De Tesla maakt kipkap van de concurrentie met een tijd van 10,5 seconde. net dat tikkeltje sneller dan de Porsche en de Ferrari. De rest stond zelfs niet op de foto.

Uiteraard is dit geen rondje op de Nürburgring want hier zou de elektrische Amerikaanse zeker het onderspit moeten delven…doch…

You May Also Like

Bentley Bentayga

Bentley voor oudjes?

Vergeet het maar! Bentley gaat offroad  Denk je bij een Bentley aan een overjaarse ...

De sportieve limousine van Lexus: LS 500 F Sport

Eerlijk, we hebben Lexus niet echt top of mind zitten als we aan luxewagens ...

Heerlijk…Porsche Mission E vs GT2 RS

Elektrisch of lekker old school en benzine verslinder? Sinds we de Tesla Model X ...

Hosting door Fraai