Temptation Island Gossip Night: Zwanetta overweegt lipcorrectie down under! (VIDEO)

Heren en ook stiekem meelezende jongedames, vanavond is het weer zover. Dan staat er opnieuw een aflevering van Temptation Island geprogrammeerd. Mensen die ons al langer volgen op social media weten dat wij hier wel een voetje binnen hebben. Zo komen wekelijks deelnemers langs tijdens onze Whatmatters Late Nite Radio Show op Radio Stad.

Na Yana, Tijs, Chloë en Kevin, was het afgelopen week de beurt aan ‘de in de media verguisde bleiter’ Tim, die zijn Deborah bedroog met de blonde Cherish. Dat hij wel kon lachen met onze eerder gemaakte meme’s werd duidelijk toen we hem deze voorschotelden.

Genoeg over Tim, één van dé spraakmakendste uitspraken van afgelopen week vonden we bij Zwanetta. Jouw relatie zal het meisje met de krullende pruik worst wezen…waar ze wel mee bezig is waar net natte worstje terug in de verpakking gaat. Ze overweegt met andere woorden een schaamlipcorrectie. Zijn er in het verleden dan teveel Frankfurter of Zwan-worstjes gepasseerd? Dit en meer antwoorden op de roddels vind je in onderstaande video?

Credits: Meme’s op basis van fotot’s VIJF

You May Also Like

En de prijs voor knapste steracteur, sterartiest gaat naar: Tinne Oltmans!

Vandaag kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van het vierde seizoen ...

Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere ...

Ola Rebecca…vuriger wordt vrijdag met deze exotische halfbloed niet!

Een spoedcursus Spaans graag… Of ook niet want ze spreekt ook een aardig mondje ...

Hosting door Fraai