Temptation Island-fans opgelet! Scoor nu deze heerlijke truien!

Ondanks we nog maar halfweg het huidige seizoen Temptation Island zijn, zijn de toekomstkaarten voor een paar koppels al grondig dooreengeschud. Kevin omschreef ‘zijn Megan’ als ‘Koekerond’ en voegde er nog fijntjes bij dat “De koas ut eur oren lopt”, vrij vertaald als ‘het is een dom wicht’.
Het ‘dom wicht’ kon niet leven met deze uitspraken en titste verleider Joshua af in haar kamer. Live seks voor honderdduizenden kijkers en meer dan waarschijnlijk einde relatie nummer 1. De uitspraken van Kevin, in een verleden ook niet vies van een scheve schaats of vijf, inspireerde de mensen van WESTVLAMS, gespecialiseerd in truien met quotes in het, u raadt het al, West-Vlaams.


Bij deze kan je dus kiezen voor een sweater met of “koekerond” of “de koas lopt ut eur oren”, daarbij netjes geïllustreerd. Bestellen kan HIER. Prijs? Tussen 26,95 euro en 34,95 euro. Wie verdient volgens jou nog wel zo’n trui? Wij vroegen tijdens onze Live Show op Radio Stad alvast wat Chloë, de nieuwste verleidster daarvan vond…haar reactie sprak boekdelen!

Credits: Westvlams

You May Also Like

3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in ...

Ter land, Ter zee…Lamborghini X 2!

Wat als?…Je niet genoegen neemt met alleen een Lamborghini voor op het land? Dan ...

Valentijnstip: Een avondje ‘Trio’ (5 duotickets te winnen)

We hebben het wel over de film…deugnieten!  ’Trio’ is een unieke langspeelfilm van en ...

Hosting door Fraai