Tatjana "Buurman, Wat doe je nu" Simic gaat laatste keer uit de kleren

“Buurman, Wat doe je nu? voor ons allereerste tetjes”…De Fixkes hebben het ooit bezongen en voor de redactie van uw favoriete magazine een nostalgisch terugkeren naar de zorgeloze jeugd eind jaren ’90. Kees Flodder, oftewel Tatjana Simic, was de blonde seksbom waar wij allemaal wekelijks op lagen te…mja… . 20 jaar na datum komt ze nog één keer als een seksgodin terug en gaat ze voor de laatste keer uit de kleren voor een sexy fotoshoot.

Niet Playboy krijgt deze eer. Nochtans heeft de ondertussen 54-jarige Tatjana Simic er al 16 edities met het wereldberoemde konijntje opzitten. De grootste Bombshell van de Lage Landen laat de eer aan onze vrienden van JFK Magazine.

In deze naar eigen zeggen allerlaatste sexy shoot heeft fotograaf Andy Tan alles uit zijn lens geschoten wat er maar te schieten viel. Zo toont hij dat een dame van +5 er nog steeds verdomd sexy uit kan zien. “Toen ik voor de laatste keer voor Playboy poseerde, was ik vijftig. Dat vond ik al aan de late kant. Met een mooie en verleidelijke shoot is niks mis, maar moet je op die leeftijd je edele delen nog laten zien? Persoonlijk denk ik niet dat iemand daar nog op zit te wachten. De JFK-shoot is een ander verhaal, want die is niet helemaal naakt. Ik denk ook dat het vanuit een soort eergevoel is dat ik eraan mee wilde werken. Als iemand zegt dat je nog steeds een jongens droom bent, dan vleit dat je”, aldus Tatjana vanuit haar huidige woonplaats, het zonnige Monaco aan de Côte D’Azur.

Voor foto’s dien je bij JFK te zijn…wij hebben wel dé video teruggevonden op YouTube.

Credits: YouTube & Facebook
Cover: Printscreen YouTube

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXIV: Silke Steenput

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Filmfestival van Cannes: Ons favoriet lid uit The Kardashians-Clan gaat voor een doorkijkje!

En het is niet Kim! Neen, wij verkiezen niet Kim, Kourtney of Khloe Kardashian ...

Verrukkelijke inked girl & fotografe zien we liever voor de camera

Het zout op haar patatjes verdient Jenah Yamamoto dus wel degelijk als fotografe… Maar ...

Hosting door Fraai