Tatjana "Buurman, Wat doe je nu" Simic gaat laatste keer uit de kleren

“Buurman, Wat doe je nu? voor ons allereerste tetjes”…De Fixkes hebben het ooit bezongen en voor de redactie van uw favoriete magazine een nostalgisch terugkeren naar de zorgeloze jeugd eind jaren ’90. Kees Flodder, oftewel Tatjana Simic, was de blonde seksbom waar wij allemaal wekelijks op lagen te…mja… . 20 jaar na datum komt ze nog één keer als een seksgodin terug en gaat ze voor de laatste keer uit de kleren voor een sexy fotoshoot.

Niet Playboy krijgt deze eer. Nochtans heeft de ondertussen 54-jarige Tatjana Simic er al 16 edities met het wereldberoemde konijntje opzitten. De grootste Bombshell van de Lage Landen laat de eer aan onze vrienden van JFK Magazine.

In deze naar eigen zeggen allerlaatste sexy shoot heeft fotograaf Andy Tan alles uit zijn lens geschoten wat er maar te schieten viel. Zo toont hij dat een dame van +5 er nog steeds verdomd sexy uit kan zien. “Toen ik voor de laatste keer voor Playboy poseerde, was ik vijftig. Dat vond ik al aan de late kant. Met een mooie en verleidelijke shoot is niks mis, maar moet je op die leeftijd je edele delen nog laten zien? Persoonlijk denk ik niet dat iemand daar nog op zit te wachten. De JFK-shoot is een ander verhaal, want die is niet helemaal naakt. Ik denk ook dat het vanuit een soort eergevoel is dat ik eraan mee wilde werken. Als iemand zegt dat je nog steeds een jongens droom bent, dan vleit dat je”, aldus Tatjana vanuit haar huidige woonplaats, het zonnige Monaco aan de Côte D’Azur.

Voor foto’s dien je bij JFK te zijn…wij hebben wel dé video teruggevonden op YouTube.

Credits: YouTube & Facebook
Cover: Printscreen YouTube

You May Also Like

Baas voltooit rijexamen in Bugatti Chiron

Rijdt u hier even zone 30 in?   In de lijst van ultieme sportwagen ...

Sierra Skye brengt ons hoofd in de…euh, wolken.

The Sky(e) is the Limit!  Ook nog mooie blonde krullend wapperende haren, bruine ogen, ...

Dit waren de stoerste of heetste Insta 'Acid Cowboys' op We Can Dance! (foto's)

Het influenceer-feestje van het jaar! Zien en gezien worden in een ongekende sfeer op ...

Hosting door Fraai