Supermarkt Lidl gaat nu ook BMW's verkopen

Vergeet Carrefour, Delhaize of Colruyt…wij zijn nog meer dan ooit fan geworden van Lidl. Toen ze ons vorige week al blij maakten met een goedkope, doch kwalitatieve jacuzzi, hebben de rekels van de supermarktketen ons zowaar nog aandachtiger gemaakt. Ze gaan nu ook BMW’s verkopen en dit, als we de geruchten mogen geloven, aan dumpingprijzen.

Het zou gaan om 10.000 stuks…hoe dit komt? De Schwarz Group, waar Lidl onder valt, maakt op dit moment nog gebruik van concurrent Audi als bedrijfswagens maar dit contract loopt op korte termijn af. Audi wou bij de onderhandelingen voor een nieuw contract de prijs niet laten zakken (-42%) terwijl de jongens in München, BMW dus, wel een hogere korting wilt geven op de bedrijfswagens (-50%). Kleine kanttekening, het zou alleen gaan om de dieselvarianten.

BMW zal zo ieder jaar 10.000 bolides aan de Schwarz Group leveren. Een half jaar later zullen de auto’s alweer tweedehands verkocht worden door de supermarktketen, wegens belastingtechnische redenen. Voorlopig zouden de wagens alleen in Duitsland verkocht worden maar wie weet waait deze vorm van belastingen dissen ook wel over tot in België. Wij gaan alvast eens een kijkje nemen!

You May Also Like

Film ‘Girl’ krijgt Amerikaanse remake…(video)

Of zitten de jongens van de ideale wereld hier tussen? Die puriteinse Amerikanen toch. ...

Bruter dan bruut…de Chevrolet Camaro 1LE ZL1

Welke Muscle Car zouden we graag eens op de staart trappen? We zijn er nog ...

Primeur: Dit is dé eerste en keiharde trailer van “Narcos: Mexico”! (video)

We lossen een bommetje… Narcos-Fans opgelet…duid alvast 16 november met stip aan in je ...

Hosting door Fraai