Stunt! Een Lamborghini voor de prijs van een VW Polo!

Ok, je zal wel zelf moeten trappen!

Who cares? Je hebt dan wel een Lamborghini in je garage staan. Zo hebben de Italianen van het merk met de stier een samenwerking aangegaan met het Canadese fietsmerk Cervélo. Doel? De snelste en technologisch meest geavanceerde ‘superfiets’ ooit te produceren. En of dit gelukt is met deze heerlijke P5X Lamborghini Edition.

Waar anders dan op het autosalon van Genève werd dit paradepaardje dan ook onthuld. De P5X is een perfecte combinatie tussen de kwaliteit en vakmanschap van Cérvelo en de unieke  en elegante gestroomlijnde designs van het Italiaanse automerk.

“Onze triatleten zijn het topje van de ijsberg, en met deze fiets steken ze nog meer boven de concurrentie uit” zegt Robert de Jonge, Cervélo’s managing director. U hoort het, naast sportauto’s, leggen ze hier ook de focus op sport, in dit geval triatlon. Kostprijs van dit hebbedingetje? 16.200€ maar dit kan best wel oplopen op de ‘collectors Item’ tweedehandsmarkt daar er slechts een beperkt aantal exemplaren zullen gemaakt worden. Voor zij die er zich eentje ‘kunnen’ aanschaffen, een goede investering lijkt ons.

Oh ja, ook qua onderhoud is hij net iets goedkoper dan een VW Polo.

You May Also Like

Wat Als? Je een klassieker Ferrari F40 in een nieuw jasje steekt? (Foto’s)

Produceren jongens! Noem één klassieker die je absoluut in je garage hebt willen staan ...

Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op ...

Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en ...

Hosting door Fraai