Scoop! Apple brengt dit jaar nog grootste iPhone ooit uit

Size does or doesn’t matter? Deze keer stellen we niet de vraag aan één of ander model, neen, we vragen het gewoon aan de rekels van Apple. Wat blijkt? Size does! Ze komen dit jaar namelijk nog met de grootste iPhone die ze ooit hebben uitgegeven…als we een insider van Bloomberg mogen geloven.
Ok, een vrouw ligt waarschijnlijk niet wakker van 6,5 inch, smartphone techneuten wel. Met een 6,5 inch-scherm is de nieuwe iPhone dan ook een tikkeltje groter dan de 5,8 inch die de iPhone X meet. De reden van deze upgrade heeft voornamelijk te maken met de Chinese markt. Nochtans staan Chinezen niet bepaald gekend voor big size…wel als het gaat om smartphones. Waar de gemiddelde Europeaan naast zijn telefoon vaak ook nog een laptop of tablet heeft om op te werken, werken Aziaten meestal op één device doet. Ideaal dus om wat te Netflixen, lijkt ons.


En Apple zou Apple niet zijn als ze niet nog een nieuwigheidje hebben. Naast dit nieuwe en grootste model ever, zou er ook een goedkoper model op de markt worden gebracht waarmee Apple zijn marktaandeel ten opzichte van Android-gebruikers wil vergroten. Gezien ze zo een groter publiek bereiken, een commercieel interessant gegeven. Iedereen wil graag met het nieuwste van het nieuwste rondhozen, nietwaar? Zo halen ze ook de iPhone uit het isolement van de beter gefortuneerde smartphonegebruiker. De uiterlijke kenmerken tussen een iPhone 6 en een iPhone 8 zijn nogal minimaal en dat belemmert bij sommige kopers de wil om eventueel over te stappen.
Nu rest ons enkel nog de vraag…wanneer en hoeveel moeten deze twee nieuwe hebbedingetjes kosten?

You May Also Like

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en ...

Wij drinken onze koffie uit een geitenhoorn!

Wat zouden we zijn zonder het zwarte goud? Alvast een heel stuk minder wakker ...

Hosting door Fraai