Scarlett willen we wel onder ons dekbed

En wij niet alleen! Niemand minder dan Justin Bieber zou met deze knappe 20-jarige hinde al eens onder het dekbed zijn gekropen. Dat werd dan ook ineens haar ‘Road to Fame’ want in geen tijd klom het aantal volgers op Instagram tot boven de twee miljoen.


De knapperd uit Los Angeles, sinds haar vijftiende al bezig met modellenwerk, ligt onder contract bij het gereputeerde Next Models. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze de schoolbanken op haar vijftiende vaarwel zei en sindsdien gewoon thuis les volgt.


Iets in ons zegt dat we met Scarlett geen grote ogen gaan gooien op de plaatselijke quiz maar met haar blonde lokken, blauwe ogen en een figuur waar wij wij met open mond staan naar te kijken, heeft ze troeven genoeg om ons amusant bezig te houden…spreek dit maar eens tegen als je de foto’s gezien hebt!

You May Also Like

Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen ...

Van Amberleigh West raken wij compleet het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt?  Over het Westen gesproken, in ...

Antwerps ongeslepen diamantje is Playboy Playmate of The Year

Lief klein konijntje… Had geen vliegje op zijn neus maar deed wel een gooi ...

Hosting door Fraai