Rolex scoort met 'Pepsi' op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, Audemars Piguet, IWC, Hublot, Omega, Tag Heuer,…allemaal met hun nieuwste en vooral exclusievere modelletjes. Maar één model dat altijd wel tot de verbeelding spreekt is Rolex. Zij komen zowaar met een vernieuwde GMT ‘Pepsi’…het iconisch model in een ander jasje…


 

Een paar dagen voor BaselWorld maakten ze fans al warm door een teaser los te laten. Hierin was al te zien dat er een nieuwe bracelet op het sportief model zou worden gezet, een Jubilee-bracelet. Een geliefde combinatie en ongetwijfeld een bestseller.

Binnenshuis werd er ook een beetje gesleuteld en werd het 3285-uurwerk gedoopt. De kast wordt uitgevoerd in een 40mm maat en blijkt een pak efficiënter te zijn. Verder is er ook een langere power-reserve tot de beschikking.

Check alvast de Top 5 Rolex van BaselWorld in onderstaande video.

You May Also Like

Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je ...

Met een volle batterij de wildernis in

De tijd dat de rugzak, een lelijk canvas ding was dat je op je ...

Louis Vuitton maakt jou de stijlvolste DJ ter wereld

Volgend weekend al te zien op Tomorrowland? In ieder geval zal er stevig uit ...

Hosting door Fraai