Rolex scoort met 'Pepsi' op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, Audemars Piguet, IWC, Hublot, Omega, Tag Heuer,…allemaal met hun nieuwste en vooral exclusievere modelletjes. Maar één model dat altijd wel tot de verbeelding spreekt is Rolex. Zij komen zowaar met een vernieuwde GMT ‘Pepsi’…het iconisch model in een ander jasje…


 

Een paar dagen voor BaselWorld maakten ze fans al warm door een teaser los te laten. Hierin was al te zien dat er een nieuwe bracelet op het sportief model zou worden gezet, een Jubilee-bracelet. Een geliefde combinatie en ongetwijfeld een bestseller.

Binnenshuis werd er ook een beetje gesleuteld en werd het 3285-uurwerk gedoopt. De kast wordt uitgevoerd in een 40mm maat en blijkt een pak efficiënter te zijn. Verder is er ook een langere power-reserve tot de beschikking.

Check alvast de Top 5 Rolex van BaselWorld in onderstaande video.

You May Also Like

Shop the 'Tour de France'-look by Luxury For Men

Het WK zit in zijn eindfase dus daar is ‘Le Tour’ weer… Helemaal in ...

Whatmatters Real Estate: Vakantiehuisje in The Hamptons voor 54.000.000$

Het Knokke van New York The Hamptons zijn een groep dorpen en gehuchten in ...

Hosting door Fraai