Reistip: zo stem je je reisbestemming af op de cupmaat van de plaatselijke bevolking!

Je hebt billenmannen en je hebt borstenmannen. Voor die laatste die ook hun vakantiebestemming willen afstemmen op de cupmaat van de vrouwelijke bevolking, is er nu een handige ‘Target Map’ gemaakt…Target Map…de naam alleen al! Zo kom je alvast te weten dat je niet in China moet zijn voor de grote cups terwijl je deze wel makkelijker zal kunnen aantreffen op het Rode Plein in Moskou of op één of ander fjord in Scandinavië.

Wij Belgen zijn alvast goed bedeeld. Met een gemiddelde cupmaat C, kan je je al best goed amuseren door op een zonnig terrasje aan De Kust of Grote Markt in één van de provinciale hoofdsteden de passanten wat te begluren. Voor een D moeten we snel even over de grens naar Nederland. De mooie dames daar hebben zowat dezelfde maat als in Duitsland, USA of de meeste landen in Zuid-Amerika. Tip voor zij die het gaan zoeken aan de Spaanse Costa’s of de Afrikaanse kustlijn van de Middellandse Zee, hier ga je gemiddeld slechts een ‘B’-tje spotten. Ben je echter een billenman, weet dan dat hoe zuidelijker je gaat, hoe ronder deze zullen zijn…voor ieder wat wils dus.

Het land met de gemiddeld grootste borsten ter wereld is Zweden. En laat Zweden nu net een land zijn met gewoon de mooiste vrouwen ter wereld. Daarnaast worden ze zo opgevoed dat ze enorm intelligent zijn én tegelijk ook gewoon goed onafhankelijk kunnen handelen. Stockholm, here we come! ter illustratie een paar heerlijk mooie Zweedse dames!

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

You May Also Like

Wat een mediastunt: Win een auto én de Vlaamse Naomi Campbell!

Wie ons een beetje volgt weet dat we én houden van mooie wagens én ...

Annelies Törös in Bali is een must see

Eén van onze favoriete missen… Zoniet onze favoriete! De sympathieke knapperd met Hongaarse roots ...

Gekrulde Texaanse ex van Floyd Mayweather maakt onze maandag goed

En dinsdag, woensdag,… Laten we stellen gewoon heel de week… We hebben het over ...

Hosting door Fraai