Primeur! Douchen en pintje drinken kan nu ook tegelijk!

Stel, de scheidsrechter heeft net je winnende voetbalmatch afgefloten en het bier stroomt al uit de tapkraan. De vraag die je jezelf nu stelt is ongetwijfeld, ga ik eerst douchen of neem ik snel eerst een biertje. Wel, we hebben goed nieuws, het kan vanaf nu gewoon tezamen.

Een Zweedse brouwerij, PangPang, brengt dan ook een ‘Shower Beer’ op de markt. Het kleine flesje (18cl) bevat een stevig biertje met een alcoholpercentage van maar liefst 10%. En wat meer, het kan ook gewoon gebruikt worden als conditioner. Dan rest ons alleen nog maar de vraag, opdrinken of op je weelderige haardos gieten…de kale mannen in onze ploeg hebben alvast geen last van deze keuze…


 
 

You May Also Like

Xavies' Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Whatmatters Event: ‘The Kraken Screamfest’ is de meest bangelijke bioscoopervaring ooit!

En jij kan er misschien gratis naartoe! Het is bijna Halloween en dat betekent ...

Ter land, Ter zee…Lamborghini X 2!

Wat als?…Je niet genoegen neemt met alleen een Lamborghini voor op het land? Dan ...

Hosting door Fraai