Primeur! Douchen en pintje drinken kan nu ook tegelijk!

Stel, de scheidsrechter heeft net je winnende voetbalmatch afgefloten en het bier stroomt al uit de tapkraan. De vraag die je jezelf nu stelt is ongetwijfeld, ga ik eerst douchen of neem ik snel eerst een biertje. Wel, we hebben goed nieuws, het kan vanaf nu gewoon tezamen.

Een Zweedse brouwerij, PangPang, brengt dan ook een ‘Shower Beer’ op de markt. Het kleine flesje (18cl) bevat een stevig biertje met een alcoholpercentage van maar liefst 10%. En wat meer, het kan ook gewoon gebruikt worden als conditioner. Dan rest ons alleen nog maar de vraag, opdrinken of op je weelderige haardos gieten…de kale mannen in onze ploeg hebben alvast geen last van deze keuze…


 
 

You May Also Like

Futuristisch en minimalistisch: de uurwerken van Divided By Zero

Op zoek naar een futuristisch en strak klokje? Dan moet je zeker eens een ...

Investeren? Dit zijn de duurste tweedehandswagens in België!

Iemand nog wat sollen over? Terwijl het leven duurder wordt, ons geld minder en ...

LED-verlichting: LED’s think about the future!

Mocht je je lampen thuis nog niet vervangen hebben met duurzamere varianten, shame on ...

Hosting door Fraai